dimecres, 23 de gener del 2013

AAVV del Camp dels Enginyers i rodalies: Carnaval 2013!




La campanya publicitària d’ “envàs on vas” ens ha donat una idea: el Carnaval –època de l’any de diversió i xerinola- pot servir d’aparador, perquè una imatge val més que mil paraules.


A la comparsa de l’AAVV del Camp del Enginyers que participarà en el Carnaval de Vilafant, anirem disfressats de contenidor i cadascun d’ells exhibirà allò que s’hi pot dipositar. Evidentment, el vidre és  complicat, però ja hem resolt la incògnita i esperem que, quan veureu la decoració, la trobareu tan original com ens ho ha semblat a nosaltres.

La nostra no és una disfressa comprada, sinó dissenyada, cosida i decorada a mà, una a una. Tenim els patrons a punt, però no sabrem quants n’hem de preparar fins el dia 1 de febrer a les 20h, que serà quan ens reunirem al Centre Cívic de les Mèlies a les 8 del vespre per prendre nota definitiva de les talles i posar fil a l’agulla.

Si ja teniu clar que voleu formar part de la nostra comparsa, no espereu al darrer moment. Compreu els vostres tiquets i envieu-nos un correu electrònic a campenginyers@gmail.com. A l’assumpte del missatge indiqueu DISFRESSA CARNAVAL i en el contingut poseu la quantitat de disfresses de voldreu (amb el nom i l’edat de qui se les posarà) i un telèfon de contacte. Així podrem anar avançant feina.

Recordeu que els punts de venda dels tiquets són: Cal Flequer (del Camp dels Enginyers), la Fleca Pa-Pa (de la Ctra. D’Olot) i la Carnisseria Can Tubau (de les Forques).

I, perquè us aneu fent una idea, us avancem el

PROGRAMA DEL CARNAVAL DE VILAFANT
  • 16.00h Rua pel Casc antic
  • 17.00h Xocolatada per als qui participem a la desfilada a càrrec de l’Ampa Sol i Vent i La Totxana, amb lliurament de premis (horari subjecte a desenvolupament de la rua)
Més tard, si us animeu a continuar la jornada carnavalesca amb bona companyia -amb o sense disfressa-, us esperem a les 20.30h a la BOTIFARRADA que prepararà l’associació de veïns al Centre Cívic de Les Mèlies (tothom a 5€).

SIGUEU DE LA ZONA DE VILAFANT QUE SIGUEU, SEREU BENVINGUTS A AQUESTA TROBADA!!!

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR.... “QUE, PER CARNAVAL, TOT S’HI VAL”


AAVV del Camp dels Enginyers i rodalies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada